"Ik heb een held ontmoet" is een theatermonoloog gecombineerd met marionetten- en voorwerpentheater die in vrijwel elke school gespeeld kan worden voor groepen tot 120 leerlingen. Samen met de toeschouwers gaat de acteur op zoek naar zijn familiegeschiedenis in de Eerste Wereldoorlog. "Ik heb een held ontmoet" werd in samenwerking met het Koninklijk Legermuseum op maat ontwikkeld voor de laatste 3 jaren van het lager onderwijs. Belangrijke thema’s in de voorstelling zijn de Eerste Wereldoorlog, familiebanden, herinneringen en geschiedenis. De voorstelling werd oorspronkelijk door de asbl Isolat in het Frans gemaakt en werd al meer dan 50 keer met succes opgevoerd ; de Nederlandstalige versie wordt exclusief door BIL aangeboden. Om alles in de klas voor te bereiden en te verwerken, is een uitgebreide begeleidende lesmap beschikbaar. Na afloop van de voorstelling is een korte nabespreking met de leerlingen voorzien

Voor alle info over prijs, technische en praktische voorwaarden en alle andere vragen, neem contact op met Jeroen Van Dyck via of op 0474 53 64 78.

Informatie en documenten hier

Documents joints

Un message, un commentaire ?

modération a priori

Ce forum est modéré a priori : votre contribution n’apparaîtra qu’après avoir été validée par un administrateur du site.

Qui êtes-vous ?
Votre message

Pour créer des paragraphes, laissez simplement des lignes vides.

Lien hypertexte

(Si votre message se réfère à un article publié sur le Web, ou à une page fournissant plus d’informations, vous pouvez indiquer ci-après le titre de la page et son adresse.)

Ajouter un document